arbeidskravfeb07_copy.jpg
REFLEKSJONFotografert på Aker Brygge med manuell lukkertid og blenderåpning, som jeg nå ikke husker. Men regner med at lukkertiden var mellom 125 og 250. Kameraet var i tillegg stilt inn for å slippe inn mer lys, +5.Bildet er behandlet i Photoshop, tone, kontrast og farge er forsterket automatisk. Resultatet ble at fargene ble sterkere og mer mettet. Jeg har rettet opp de vertikale og horisontale linjene i bildet. Kontrastfarge blå og oransj. Vinduene fungerer som speil.TILBAKEMELDING
Liker godt fargene og formene du har i bildet ditt. Synes også at gjenskinnet i vinduene er med å gi bildet en ekstra dimensjon/ spenning. Jeg er litt mer usikker på om bakgrunnen fungerer helt bra. Synes kanskje den virker litt forstyrrende i bildet. Kunne den vært gjort mer uklar eller kunne bildet vært beskjært tettere inntil «huset»?.
Helge

Ja, jeg er enig. Og jeg har prøvd. Både å fjerne bakgrunn helt, og beskjære både mer og mindre. Å gjøre bakgrunn mer uklar har jeg ikke prøvd. Det hadde kanskje vært løsningen. Takk :-)